TOP 5 luetuimmat postaukset


Oma talo valkealla on 1v synttärit! Löimme talotoimittajan kanssa kättä päälle taloprojektin aloituksesta marraskuun alussa 2019 ja aika pian sen jälkeen blogi sekä instatili saivat alkunsa. Jo taloprojektin kartoitusvaiheessa minulla oli haaveena pitää raksablogia ja -instaa omaksi iloksi, muistojen tallennuspaikaksi sekä mahdollisesti myös muiden raksaajien avuksi. Markkinoinnin ammattilaisena tämä sisältöprokkis on opettanut enemmän kuin uskalsin toivoakaan, ja palautteiden perusteella olen onnistunut inspiroimaan myös kanssaraksaajia tai raksasta haaveilevia - se on tehnyt tästä hommasta vielä tuplasti hauskempaa!
top 5
Tästä Evesan havainnekuvasta kaikki lähti liikkeelle

Ajattelin näin synttäreiden kunniaksi koota kasaan Oma talo valkean viisi luetuinta postausta. Rakastan seurata sisältöjeni statistiikkaa, ja näistä teitä eniten kiinnostaneista jutuista saattaa löytyä aktiivisillekin lukijoille joku ohi mennyt helmi. Mikään näistä suosituimmista postauksista ei tullut itselle yllätyksenä - niiden aiheet mietityttävät useita raksaajia ja remppaajia. Lisäksi nämä kaikki jutut ovat hieman vanhemmasta päästä, sillä ne ovat yksinkertaisesti ehtineet saada enemmän lukukertoja kuin tuoreemmat postaukset. 

TOP 5 luetuimmat postaukset

omakotitalon rakentamisen hinta

OMAKOTITALON RAKENTAMISEN HINTA

Tämä juttu on pyörinyt jo pitkään blogin kestosuosikkina. Eikä ihme, sillä raha ja raksaprojektin kustannukset kiinnostavat isosti, eikä näistä aiheista myöskään löydä kovin helpolla suoria vastauksia. Meidän budjetti elää edelleen, mutta rakentamisen kustannuksista tulen varmasti kirjoittamaan myös jatkossa!

meille tulee lieteen integroitu liesituuletin

MEILLE TULEE LIETEEN INTEGROITU LIESITUULETIN

Lieteen integroitu liesituuletin tulee nykyään todella suureen osaan uudiskohteita. Kyseessä on kuitenkin sen verta uusi keksintö, että tietoa ei ole vieläkään ainakaan liikaa saatavilla. En malta odottaa, että pääsen testaamaan uutta keittiötä ja kirjoittamaan kokemuksia meidän liesituulettimesta!

talotoimittajan valinta

TALOTOIMITTAJAN VALINTA

Hyvät yhteistyökumppanit ovat kriittisin menestystekijä onnistuneessa raksaprojektissa. Oikean talotoimittajan valinta korostuu erityisesti avaimet käteen -toimituksessa, sillä lähes kaikki tapahtuu talotoimittajan kautta. Ehdottomasti tärkeä aihe jokaiselle raksaan ryhtyvälle tai siitä haaveilevalle.

5 vinkkiä lattiamateriaalin valintaan

5 VINKKIÄ LATTIAMATERIAALIN VALINTAAN

Lattiamateriaalit ovat kehittyneet hurjasti viime vuosina, eikä lattiamateriaalin valinta ole missään nimessä helppo päätös. Teimme ison työn valinnan kanssa, mutta se kannatti - ainakin vielä olen todella tyytyväinen meidän lopputulemaan. Tästä myös ehdottomasti kirjoitettava käyttökokemuksia, jahka olemme jonkin aikaa ehtineet testailla uutta lattiaa käytännössä.

rakennusbudjetti- kiintokalusteiden hinta

RAKENNUSBUDJETTI - KIINTOKALUSTEIDEN HINTA

Ainakaan itselle ei ole yllätys, että TOP 5 -listalta löytyy kaksi raksabudjettiaiheista juttua. Toistan vähän itseäni, mutta raha yksinkertaisesti kiinnostaa. Tässä jutussa on esitelty ihan konkreettisesti meidän kiintokalusteiden hinnat. Pieniä fiksejä teimme kiintokalustetilauksiin vielä jutun jälkeen, mutta iso kuva pitää edelleen tässäkin paikkansa. 

top 5 luetuimmat

Varsinaisten postausten lisäksi itseä kiinnostaa, mistä liikenne blogiin oikein päätyy. Siispä vielä pieni pala taustalukuja, jos lukijoista löytyy myös muita dataintoilijoita! Käytän seurantaan Google Analyticsia, joka kuuluu jokaisen sisältöjampan työkalupakkiin.
  • Valtaosa eli 69 % lukijoista saapuu blogiin orgaanisen haun kautta eli Googlen hakutulosten perusteella. Suosituimpia hakusanoja Oma talo valkealle ovat mm. “talon rakentaminen hinta” ja “integroitu liesituuletin” luetuimpien postausten mukaisesti.
  • Somen kautta blogiin tulee 15 % lukijoista. Somekanavista Instagram on ehdottomasti suosituin, mikä selittyy pitkälti Oma talo valkean instatilillä. 
  • Linkkauksien kautta blogin äärelle päätyy 11 % lukijoista. Täällä ehdottomasti isoimpana liikenteenlähteenä näkyy Suomen blogilistasivusto Blogit.fi, jossa Oma talo valkea on tällä hetkellä sijalla 5 kategoriassa rakentaminen ja remontointi.
  • Loput 5 % ovat suoraa liikennettä eli lukijoita, jotka saapuvat blogiin suoralla urlilla.
Suuri kiitos, että luette! Olisi aika tylsää kirjoitella pelkästään omaksi huvikseen. Onko joku juttu, joka ehdottomasti vaatisi kirjoittamista ja siten paikkansa ensi vuoden TOP 5 listalla?


Kommentit