Helppoa sisustamista julisteilla


Kaupallinen yhteistyö Gallerix

Seinien sisustaminen on tuntunut olevan yksi haastavimmista tehtävistä uudessa kodissa. Hiljalleen olemme kuitenkin saaneet myös seinille täytettä: nyt löytyy niin TV-seinää, sisustustarroja kuin perhekuviakin.

Ruokailutilan iso seinä on kuitenkin vielä odottanut inspiraatiotaan. Tähän on mallailtu niin akustiikkateoksia kuin maalauksiakin. Nämä ovat kuitenkin molemmat aika hintavia vaihtoehtoja ja ihan juuri sitä meille täydellistä ratkaisua ei ole tuntunut löytyvän. Olinkin siis kovin ilahtunut Gallerixin ehdottaessa yhteistyötä - julisteet auttaisivat viimeistelemään tilan!


Julisteet ovat edullinen ja helppo tapa päivittää sisustusta ja tilojen ilmettä. Valinnanvaraa on loputtomasti grafiikasta valokuviin, tyylikkäästä mustavalkoisesta värikkääseen ilotteluun. Julisteilla voi luoda näyttäviä kollaaseja tai vaihtaa tunnelmaa erilaisilla ripustustavoilla.


Ruokailutilan seinälle olimme kaavailleet taidetta, joten sitä samaa fiilistä halusin luoda myös julisteiden avulla. Haussa oli siis jotain abstraktia pehmeillä, murretuilla sävyillä. Ihastuin Gallerixin valikoimaan, jossa oli julisteita hieman tavallisesta poikkeavalla tatsilla. Löysin kasan upeita julisteita, joista meille valikoitui pitkän harkinnan ja mallailun jälkeen neljän teoksen kollaasi:
Tallensin nämä neljä myös suosikkilistalle, jonka pääset katsomaan täältä >


Julisteet viimeisteltiin Gallerixin tammisilla kehyksillä, jotka sopivat kauniisti meidän ruokailuryhmän ylle. Näissä kehyksissä on ihanan aito puun tuntu - ne ovat todella tammea, eivätkä jotain puujäljitelmää.


Tämä julistekollaasi täydensi meidän koko olotilan. Nyt seinät ovat valmiit - ainakin joksikin aikaa! Sehän julisteissa on se paras puoli: niitä on helppoa ja edullista päivittää, jos kaipaa tilaan eri tunnelmaa.


Kommentit