Sisustustarrat - uutta ilmettä helposti ja edullisesti



Emme ole mieheni kanssa keskimäärin kovin pahoja jahkailijoita, mutta nopeatahtisessa rakennusprojektissa päätöksiä täytyi tehdä liukuhihnalla. Sisäseinät olivat yksi tekijä, johon oma suunnittelu- ja päätöksentekokapasiteetti ei enää riittänyt. Niinpä meillä maalattiin kaikki seinät muutamalla perusvärillä - neutraaleja seiniä olisi helppo jatkojalostaa myöhemmin.

Muuton jälkeen erityisesti makuuhuoneet tuntuivat kaipaavan seinille jotain muuta kuin tasaisen maalipinnan. Toinen pikkumakkareista oli muuttunut pienen poikavauvan huoneeksi, joten Tikkurilan Mulperi tuntui liian tylsältä valinnalta. Puolestaan päämakuuhuoneen yli kolmemetrinen huonekorkeus tuntui vaativan seinille jotain ison pinnan rikkovaa elementtiä.

Sisustustarrat eivät olleet ensimmäisenä suunnitelmissa - itselläni oli niistä aika kulahtanut mielikuva. Sattumalta törmäsin Instagramissa suomalaiseen Made of Sundays -verkkokauppaan, jolla oli valikoimissa kauniita ja raikkaita seinätarroja. Lisäksi tuotteet valmistettiin Suomessa - aika nopeasti halusin testata heidän tuotteillaan pientä päivitystä makkareihin. Ja mainittakoon vielä, että tämä postaus ei ole maksettu mainos. Ainoastaan tyytyväisen asiakkaan kokemus.


Miksi sisustaa seinätarroilla?

  • Tarrojen asentaminen on helppoa ja nopeaa
  • Saa aikaan isonkin muutoksen edullisesti
  • Tarrat voi poistaa helposti jälkiä jättämättä, jos niihin kyllästyy
  • Saatavilla runsaasti valikoimaa

Miten asentaa sisutustarrat?

Sommittele

Leikkaa tarra-arkki kuvioiden mukaisiin osiin ja kiinnitä yksittäiset palat maalarinteipillä seinään. Näin pystyt helposti sommittelemaan lopullisen kokonaisuuden.

Vauvan huoneen pienet tarrat sommiteltiin seinälle maalarinteipin avulla.

Päämakuuhuoneen isoja tarroja mallailtiin ensin lattialla.

Ja sitten vielä sommittelu seinälle teipin avulla ennen kiinnitystä.

Kiinnitä

Näiden tarrojen kiinnitys on super helppoa! Varmista, että kiinnitettävä pinta on puhdas ja kuiva. Irroita tarra taustapaperista ja kiinnitä se seinään - tarroja on tarvittaessa helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen asennusvaiheessa.


Tämä oli kokonaisuudessaan todella onnistunut sisustuspäivitys: jopa isojen tarrojen työstäminen oli helppoa, nopeaa ja hauskaa. Jos seinätarroihin joskus kyllästyy, on tarrat helppo poistaa - todella näppärä ominaisuus erityisesti lastenhuoneiden osalta. Eikä tarrojen hintakaan päätä huimannut, varsinkin kun ottaa huomioon kuinka näyttävän kokonaisuuden niillä sai aikaiseksi. Ainakin oma mielikuva sisustustarroista päivitetty 2020-luvulle näiden myötä!

Kommentit