Vuoden 2021 suosituimmat postaukset - joko olet lukenut nämä?


Vuosi 2021 oli ensimmäinen kokonainen vuosi uudessa kodissamme. Vuosi, jolloin townhousesta tuli meidän koti. Ja vuosi, jolloin pääsimme testaamaan käytännössä kaikki raksa-aikaiset suunnitelmat. Ei siis liene yllätys, että vuoden 2021 suosituimmat postaukset käsittelevät käyttökokemuksia.

Oma talo valkean suosituimmat blogipostaukset 2021

Keittiön keraaminen taso: hitti vai huti?

Voin edelleen allekirjoittaa jutun täysin - keraaminen taso oli varmaan paras yksittäinen upgrade meidän talossa! Jutusta muuten löytyy myös hintatiedot tälle päivitykselle.

Käyttökokemuksia lieteen integroidusta liesituulettimesta

Tätä juttua myös kritisoitiin - parin kuukauden käyttökokemus ei joidenkin mielestä ollut riittävä jutun kirjoittamiseen. Uusia maata mullistavia havaintoja ei ole kyllä vuoden aikana tullut. Kaikki sotkut on saatu siivottua ja itse liesituuletin toimii moitteettomasti.

Esittelyssä meidän pieni aamiaiskaappi

Tämä aamiaiskaappi ihastuttaa toimivuudellaan edelleen joka päivä. Miniaamiaskaappi on kerännyt paljon positiivista palautetta myös Instagramin puolella, joko olet tsekannut sieltä @omatalovalkea?

Fun fact: Tämä juttu on kirjoitettu ja julkaistu synnärillä kun esikoisemme syntymää käynnistettiin.

Ulkoporeallas - kannattiko hankinta?

Oli mukava huomata, että top5 listalle pääsi myös yhteistyöpostaus. Teen itse yhteistöitä hyvin harkitusti. Sisällön tulee toimia sekä seuraajilleni että yhteistyöyritykselle. Hienoa, että tämä on toteutunut lukujen valossa myös käytännössä.

Meidän keittiön tops & flops

Rakas, rakkaampi, keittiö. Ei sinällään yllätys, että toppilistallakin suurin osa jutuista käsittelee meidän keittiötä.

Vuoden 2021 suosituin postaus koko blogiarkistosta

Aiempi listaus koskee nimenomaan vuonna 2021 kirjoitettuja juttuja. Halusin nostaa loppuun vielä vuoden 2021 luetuimman postauksen koko blogiarkiston teksteistä. Yleensä nimittäin raha puhuttelee parhaiten ja Oma talo valkeankin suosituin bloggaus oli pitkään Omakotitalon rakentamisen hinta, mutta nyt se on saanut haastajan! Tällä hetkellä nimittäin ykköstittelin on vienyt Täydellisen valkoisen sävyn valinta. Sinällään hyvin perustavanlaatuisen raksa-ongelman äärellä ollaan tuossakin jutussa.


Raksa on saatu päätökseen ja vauva-arjen myötä bloggaamisellekin löytyy heikommin aikaa. Monta käyttökokemusta ja vinkkiä olisi kuitenkin vielä jaettavana, joten asumisen sekä sisustamisen ajatuksia luvassa jollain tahdilla myös vuonna 2022!

Kommentit